#1: Kennismakingsgesprek

Het tuinontwerp start met een vrijblijvend en gratis gesprek.

Kevin Mampay bespreekt zijn manier van werken en luistert naar uw wensen en noden. Dit kennismakingsgesprek is misschien wel de belangrijkste stap in het hele project. In deze fase wordt namelijk de persoonlijkheid van de klant in kaart gebracht – essentiële informatie, die het tuinontwerp een persoonlijke toets geeft.

#2: Prijsofferte

Na het kennismakingsgesprek , krijgt u een prijsofferte. De prijs is afhankelijk van uw wensen, uw vooropgesteld budget en de mogelijkheden van het tuinontwerp.

#3: Opmeting

Indien u akkoord bent met het voorstel, wordt er gestart met de opmeting van het perceel. Elke vierkante centimeter uw tuin wordt nauwkeurig in kaart gebracht, inclusief de hoogteverschillen. Deze informatie is enorm belangrijk om het tuinontwerp tot een goed einde te brengen. Enkel zo wordt de buitenruimte optimaal benut.

#4: Eerste tuinontwerp

Als klant krijgt u een uitgebreid voorontwerp van de tuin. Om een beter beeld te vormen van het eindresultaat, worden zowel 2D als 3D beelden gepresenteerd zodat u een virtuele wandeling kan maken door uw tuinontwerp.

Slechts één tuinontwerp kan volgens Kevin Mampay voor u het juiste zijn. Een tuinplan waarin hij al zijn creatieve ingevingen en uitspattingen de vrije loop heeft gelaten. Niet akkoord? Geen probleem, u mag bijsturen totdat u 100% tevreden bent over het ontwerp. Hiervoor wordt geen meerprijs aangerekend.

#5: Bezoek tuincentrum

Na een uitvoerige bespreking van het voorontwerp, gaat het richting tuincentrum en verhardingspark. Hier worden alle planten en materialen besproken. Zo ziet u als klant ,onmiddellijk wat u krijgt en voor welke prijs . Nadien kan er een eerste prijsraming opgemaakt worden. Zo kunnen we ontwerpen naar het gewenste budget.

#6: Definitieve tuinontwerp

Wanneer dit alles op punt staat, wordt het definitieve tuinplan gefinaliseerd. Dit bestaat uit het tuinontwerp, matenplan, beplantingsplan en hoogteplan. Daarnaast krijgt u ook een meetstaat en een uitgebreide plantenlijst. Om uw tuin in topconditie te houden, wordt tevens een onderhoudsplan voorzien.

#7: Realisatie

U bent zelf vrij om aannemers te zoeken om dit tuinontwerp te realiseren. Natuurlijk kan Kevin Mampay u hierin bijstaan, aangezien hij dankzij zijn vele jaren ervaring in de tuinsector een uitgebreid partnernetwerk heeft opgebouwd. Ieder plan wordt prijstechnisch vertaald naar duidelijke offertes.  Tijdens de aanleg van uw nieuwe tuin, worden de werken nauwgezet opgevolgd. U kan vertrouwen op een zorgeloze realisatie van uw tuinontwerp.


Een tuinontwerp laten maken?

Zou u graag de plannen voor uw nieuwe tuin vrijblijvend bespreken? Maak vandaag nog een afspraak met Kevin Mampay op het nummer 0495 36 83 54 of stuur een berichtje naar info@kevinmampay.com.