Even kennismaken

Bij de zoektocht naar een tuinarchitect gaat u voor iemand met een kritische blik. Iemand die uw woning en uw tuin in harmonie kan brengen.

Maak kennis met Kevin Mampay.

Deze tuinarchitect speelt met zuivere volumes en open ruimtes en dit in verschillende lagen. Het resultaat: een ingetogen tuinarchitectuur, die u naar buiten trekt. Iedere horizontale en verticale laag vloeit zacht in elkaar over. Hierdoor ontstaat er een natuurlijk gevoel dat toch krachtige architecturale onderlijnen bevat. Kortom; de architectuur van uw woning komt beter naar voor en dit met respect voor het landschappelijk kader.

Een tuinarchitect voor ieders stijl

Moderne tuinen of landelijke hoven… op het vlak van tuinarchitectuur heeft iedereen een andere smaak. Gelukkig maar.

Door zijn aparte en empathise manier van werken, vertaalt tuinarchitect Kevin Mampay ieders smaak  naar een stijlvol tuinontwerp. Dit is zijn grootste kracht. Hij zorgt ervoor dat uw tuin als een logisch verlengstuk kan aanzien worden en er een nieuwe, groene buitenkamer ontstaat – in een stijl die in overeenstemming is met het interieur en de woning.

Zoals hij zelf zegt: “ik creëer geen tuin maar een gevoel“. En dat gevoel zal wel snel zeggen of het klopt.

Tuinarchitectuur van A tot Z

Tuinarchitect Kevin Mampay begeleidt u tijdens het volledige traject, van start tot finish.

Het verhaal start met een vrijblijvende kennismaking. Dit is misschien wel de meest belangrijke stap van het project, omdat hier de basis voor het voorontwerp wordt gelegd. Tuinarchitectuur is immers een persoonlijke aangelegenheid. Het ontwerp moet een reflectie zijn van de bewoners, van hun levensstijl, smaak en behoeften. De tuinarchitect vertaalt dit alles naar een op maat gemaakt tuinplan, dat bij uw karakter past en rekening houdt met uw vooropgestelde budget.

Lees hier meer over het tuinontwerp.


U heeft uw tuinarchitect gevonden

Heeft u vragen over tuinarchitectuur? Of zou u graag uw plannen met tuinarchitect Kevin Mampay bespreken? Aarzel niet: maak vandaag nog een afspraak via het nummer 0495 36 83 54 of stuur een berichtje naar info@kevinmampay.com.