Moderne tuinarchitectuur

Het tuinontwerp is steeds een verlengstuk van de woning. Bovendien moet het bij de smaak van de bewoners passen. Houdt u van strakke lijnen en eenvoud? Dan is een moderne tuin iets voor u. De moeilijkheidsgraad schuilt in het streven naar eenvoud.

Moderne tuinen vallen op door hun minimalistische inrichting. Er worden geen tal van verschillende planten en decoratie gebruikt. Bij strakke tuinen wordt alles tot de essentie herleid. Om het met een cliché te verwoorden: “eenvoud siert”.

Strakke tuin bij moderne villa

Brengt rust

Het grote voordeel van moderne tuinen is dat ze een gevoel van rust en sereniteit uitstralen waarin de architectuur van de woning naar voor  komt.

Dit effect wordt gecreëerd door de focus op eenvoud en de juiste combinatie van kleuren, structuren, seizoenen en materialen. Een overdaad aan bloemen, struiken en decoratie – zorgt voor chaos en onrust. De moderne tuinarchitectuur doorbreekt deze wanorde met een fijn uitgekiende positionering van zorgvuldig geselecteerde planten en materialen. Deze positionering geeft een strak tuinontwerp een tijdloze uitstraling, die trends overstijgt.

Moderne tuinen: voorbeelden

Zou u graag wat inspiratie opdoen? Neem dan snel een kijkje op onze Concepts.

Door de jaren heen heeft Kevin Mampay verschillende moderne tuinen ontworpen – zowel voor bescheiden woningen als exclusieve villa’s. Ervaring, vakkennis en een aangeboren gevoel om de wensen van klanten naar een ontwerp te vertalen, zorgen keer op keer voor een stijlvol resultaat. Voor Kevin Mampay is moderne tuinarchitectuur, die natuurlijk aanvoelt een passie.


Samenwerken?

Bent u op zoek naar een tuinarchitect voor het ontwerpen van een moderne tuin? Zoek niet verder! Bij Kevin Mampay bent u aan het juiste adres. Maak snel een afspraak om, gratis en geheel vrijblijvend, uw plannen te bespreken. Dat kan op het nummer 0495 36 83 54 of het e-mailadres info@makeconcepts.be.