Landelijk tuinontwerp

Landelijke tuinarchitectuur doet denken aan vroeger, aan chique herenwoningen met exclusieve tuinen of mooie landschappen. Dat is het gevoel waar we bij een landelijke tuin naar streven. En dit in een ingetogen, eigentijdse versie.

Typisch voor deze tuinen zijn groenblijvende volumes met sierlijke lijnen en verhardingen in natuursteen, bijvoorbeeld kasseien of kleiklinkers. Ook de verlichting, meubelen en waterpartijen dragen bij tot de rustieke uitstraling van landelijke tuinen.

Smaak & Persoonlijkheid

Uw persoonlijke smaak is het startpunt van elk tuinontwerp. Daarom ziet geen enkele landelijke tuin er hetzelfde uit. Kevin Mampay zorgt steeds voor een uniek ontwerp, dat volledig wordt afgestemd op de persoonlijkheid van de bewoners. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de afmetingen en stijl van de woning, want landelijke tuinarchitectuur is meer dan alleen wat planten neerpoten. Het is maatwerk.

Details maken het verschil

Wat maakt landelijke tuinarchitectuur zo bijzonder? De vele kleine details en het verweven van verschillende lagen. Denk bijvoorbeeld aan het veranderende kleurenpalet doorheen de seizoenen, het samenspel tussen verharding en beplanting, de speelse belijningen, enz. Dit alles maakt uw landelijke tuin uniek.

Kevin Mampay zorgt dat alle elementen netjes op elkaar afgestemd zijn, zodat ze een mooi geheel vormen en zacht overgaan in het landschappelijk kader.

Landelijke tuinen: voorbeelden

Ontdek de veelzijdigheid van landelijke tuinen door onze Concepts-pagina te bekijken. Hier vindt u voorbeelden van sfeervolle tuinen in de landelijke stijl.  U kan vrijblijvend een afspraak maken om samen te bekijken wat voor u mogelijk is.


Bespreek uw plannen

Droomt u al langer van een prachtige landelijke tuin waar het in de zomer heerlijk vertoeven is, maar die ook in de winter de ogen streelt? Bespreek uw plannen met Kevin Mampay. Bel nu naar het nummer 0495 36 83 54 voor een afspraak of stuur een email naar info@makeconcepts.be.